Az önkéntesek ajándékoztak
2023. november 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ezúttal az atlétikai világbajnokság önkéntesei mondtak köszönetet és adtak át ajándékokat. Miután a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkéntesei elnyerték a Nemzetközi Fair Play-díjat október végén, szívük tele volt hálával és boldogsággal, ezért úgy gondolták, szeretnék megköszönni a díjat azoknak, akik előterjesztették őket a Fair Play- díjra.

2023. november 10-én a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem ünnepélyes keretek között díszdoktorrá avatta Lord Sebastian Coe-t, a World Athletics elnökét. Az ünnepség során az atlétikai vb önkéntesei meglepetéssel készültek az ünnepelt és dr. Fürjes Balázs számára. Az ünnepélyes ajándékátadás keretében Lord Sebastian Coe-nak, a World Athletics elnökének és dr. Fürjes Balázsnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság új tagjának adtak át az önkéntesek egyedi, aláírt és bekeretezett önkéntespólókat.

Lord Sebastion Coe és dr. Fürjes Balázs számára tíz szerencsés önkéntes adhatta át az ajándékot, miközben az ünnepségen jelen lévő közel 100 önkéntes társuk felállva tapsolt, ezzel fejezve ki köszönetüket a Nemzetközi Fair Play-díjért.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!