Hallgatói hírek

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Klebelsberg Kuno Szakkollégiuma azzal a céllal jött létre, hogy saját szakmai program kidolgozásával magas szintű, minőségi szakmai képzést nyújtson, segítve a kiemelkedő képességű hallgatók tehetséggondozását, közéleti szerepvállalását, az értelmiségi feladatokra történő felkészülés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtését, a társadalmi problémákra érzékeny, szakmailag igényes értelmiség nevelését.

Itt van a lehetőség, hogy jelentkezz és részt vegyél a Diákmentor Program keretein belül ösztöndíj elnyerésében.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sport Irodája a 2023/24-es tanév II. félévére pályázatot ír ki az Élsport Mentorprogram elnyerésére élsportoló hallgatók és sportszakemberek részére.

A következő félévben folytatódik a nagy sikerű Hungarian Startup University Program (HSUP), amely szabadon választható, két féléves tantárgy.

December 4-én, hétfőn a hallgatók körében népszerű Limpár Imre tart előadást „Mentális edzés a sikeres vizsgaidőszakért” címmel a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Könyvtár és Levéltár Sport Olvasótermében.

Október 16-ig jelentkezhetnek támogatásra a kutatók és az oktatók a magyar-amerikai Fulbright-ösztöndíjprogram keretében.

Ha úgy érzed, hogy egyes tantárgyakat tökéletesen elsajátítottál egyetemi éved során, széles körű az ismeretanyagod, ami az adott tantárgy sikeres teljesítéséhez szükséges, és van kedved tudásodat hallgatótársaid segítésére, felzárkóztatására fordítani, akkor ne habozz, jelentkezz nálunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!