VI. PhD Szimpózium

VI. Sporttudományi PhD Szimpózium plakátA Doktori Iskola szervezésében idén immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi PhD Szimpózium. A Szimpózium az Új Nemzeti Kiválóság Program hivatalos rendezvénye is, amelyen a 2020-ban támogatást elnyert doktoranduszok külön szekcióban mutatják be elért tudományos eredményeiket.

A VI. Sporttudományi Szimpózium célja lehetőséget biztosítani a hallgatók számára kutatási terveik, eredményeik bemutatására, valamint egymás munkáinak megismerésére.

A tavaszi félévben aktív státuszú hallgatók részvétele előadással kötelező. Az 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a Szimpózium ún. konferencia részén, az 1-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő a Doktori Iskola vezetői és hallgatótársaik előtt. A konferencia részre szeretettel várjuk más egyetemek doktoranduszait, doktorjelöltjeit is!

Erre a hagyományos tudományos ünnepre előadók mellett szeretettel és tisztelettel vártunk mindenkit, aki szeretné nyomon kísérni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

Kapcsolat: Rab Tímea, Doktori Titkárság (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A Szimpózium online formában kerül megtartásra, időpontja: 2021. június 9-10.

Program

  • kivonatos program >>>
  • program- és absztraktfüzet >>>

Absztrakt

Kötelező formai elemek:

  • cím: Times New Roman, 16pt, félkövér, CAPS, balra zárt
  • szerzők neve (első szerző1, társszerzők2): Times New Roman, 14pt, balra zárt
  • 1 első szerző egyetem/munkahely, kar/tanszék, város: Times New Roman, 14pt, balra zárt, dőlt
  • 2 társszerzők egyetem/munkahely, kar/tanszék, város: Times New Roman, 14pt, balra zárt, dőlt
  • absztrakt: Times New Roman, 12pt, max. 300 szó

Absztrakt minta >>>

A fájlnév a szerző neve és az esemény jellege legyen (vezetéknév_keresztnév_unkp vagy vezetéknév_keresztnév_konferencia), semmi más!

Prezentáció

A prezentáció 15 perc előadás + 5 perc vita.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!