Diákmentor Program

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) Tanulmányi Hivatala és az Oktatási Igazgatósága a vonatkozó jogszabályok, az egyetem Hallgatói Követelményrendszere alapján a TF valamennyi hallgatója számára diákmentor programot hirdet.

A program célja, hogy a hallgatók az általuk legnehezebben teljesíthető tantárgyak vonatkozásában személyre szabott segítséggel növelni tudják a sikeres vizsgák arányát és tanulmányokban való előrehaladás, a képzésben történő bennmaradás esélyét, továbbá támogassa a hátrányos helyzetű hallgatókat, illetve növelje az oklevélszerzés esélyét.

A mentorálás során a hallgatók a diákmentor vezetésével hatékonyabb teljesítményt érhetnek el. A diákmentorálás számos előnyt kínál mentor és mentorált számára. A tevékenység a közös munkával történő ismeretszerzés, képességfejlesztés mellett pozitív hatással van a hallgatók egyetemhez való hozzáállására, a kapcsolatok alakulására, építésére, a teljesítményre, a segítő attitűd kialakulására, az empátiára és erkölcsi gondolkodásra, a személyközi kommunikációra, valamint a konfliktuskezelési képességre.

  • Pályázati adatlap >>>
  • Pályázati felhívás >>>
  • Útmutató >>>

ujra indul a diákmentorprogram jelentkezz korrepetálásra

Munkatársunk és elérhetősége:

Várnai-Látos Szilvia oktatásigazgatási referens | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | K1 épület C303

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!