Publikációs listák hitelesítése

Az MTMT-ből lekereshető publikációs listák hitelesítését és az űrlapokon szereplő publikációs adatok ellenőrzését a Könyvtár végzi. Ez előzetes írásbeli jelentkezés után a szabályzatokban meghatározott idő alatt készül el. Jelentkezésüket Lukácsné Varga Judit intézményi MTMT-adminisztrátor számára e-mailben küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A továbbiakban az MTMT-adminisztrátorok tartják a kapcsolatot Önökkel a jelentkezésükben megadott elérhetőségeken.

Levelükben feltétlenül írják meg a következő fontos információkat:

  • a teljes nevüket,
  • kutatási területük vagy szakterületük (ahogy az MTMT-ben a nevük mellett zárójelben található) megnevezését,
  • milyen célra kérik az ellenőrzést,
  • habilitációra történő jelentkezés esetén a tudományág megnevezését a Habilitációs szabályzatban foglaltak szerint,
  • PhD-eljárás esetén a Doktori szabályzat szerinti tudományszaki besorolást.

A hitelesítés során ellenőrizni kell az MTMT-ben szereplő adatok valódiságát, ezért elképzelhető, hogy be kell mutatniuk tudományos publikációjuk vagy az idéző művek eredeti, fénymásolt vagy elektronikus változatát.

A publikációk és a citációk MTMT-be való feltöltéséért a szerző felelős. Igazoláskérés előtt ellenőrizzék, hogy minden publikációjuk és ismert idézőik szerepelnek-e már az MTMT-ben. TF-oktatók, kutatók, PhD-hallgatók az adatok feltöltését kérhetik az egyetem MTMT-adminisztrátoraitól.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!