Vasárnap ismét Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivál
2013. szeptember 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Coca-Cola Testébresztő Női MozgásfesztiválSzeptember 8-án a Kopaszi-gáton rendezi népszerű mozgásfesztiválját - nem csak nőknek - a Magyar Szabadidősport Szövetség. Most még több mozgásformával találkozhatsz - sárkányhajózástól a rúdtáncig -, hiszen a testmozgásból sosem elég! Várunk sok új és különleges, valamint a hagyományos sportágakkal is. Az új helyszínnek köszönhetően visszatérnek a kínálatba a csapatsportágak: résztvehettek kispályás labdarúgó tornán, szivacskézilabda minibajnokságon, lehet parkröplabdázni, utcai kosárlabdázni, floorballozni és intercrossozni a barátokkal. Hogy ne hagyjuk ki a férfiakat sem, idén várjuk a vegyes csapatokat, azaz minden csapatban 1-1 férfi küzdhet a serlegekért.

Mindezt gyönyörű környezetben és a megszokott kellemes társasággal teheted meg. A rendezvény ingyenes, és sok nyeremény találhat majd gazdára. Idén sem hagyhatod ki a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált!

A programról bővebben a Magyar Szabadidősport Szövetség honlapján, a fesztivál Facebook oldalán, és a testebreszto.hu oldalon olvashatsz.

Találkozunk a Kopaszi gáton!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!