A TF-en rendezik a zöld átállás workshop következő állomását
2024. április 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) lesz a helyszíne a „Zöld átállás workshop – ESG Coffee 4” elnevezésű rendezvénynek, amelyet május 7-én tartanak.

A közelmúltban fogadták el az ESG-törvényt, amelynek alkalmazása 2024. január 1-től kötelező. A rendelkezés az Európai Unióban hatályban lévő fenntarthatósági szabályozásokat támogatja.

Ennek kapcsán a Szövetség a Kiválóságért Egyesület (SZKE) rendezvénysorozatot hozott létre, amelynek célja, hogy segítse a magyar vállalkozásokat a fenntarthatósággal kapcsolatos témák praktikus feldolgozásában, tapasztalok megbeszélésében, jó gyakorlatok megosztásában.

A sorozat következő állomását a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) együttműködésében kívánják lebonyolítani a szervezők.

Időpont: 2024. május 7, kedd, 13.30-16.30
Helyszín: K1 épület, C001 Párizs-terem, de a nézők online streamingfelületen is becsatlakozhatnak.

Témák:

  • az ESG-keretrendszer bemutatása
  • fenntarthatóság a hazai felsőoktatásban
  • TF jelenlegi helyzete, tervei a zöld átállás tekintetében

Előadók:

  • Dióssi Katalin, az SZKE elnöke, a Soproni Egyetem adjunktusa
  • Varga Dániel, a TF kampusz-főigazgatója

A rendezvényt mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik a környezetvédelem és fenntarthatóság iránt. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely a következő linken érhető el

A workshop az RRF-2.1.2-21-2022-00032-es azonosítószámú, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem gyakorlatorientált oktatásmódszertani megújítása projekt megvalósulását segíti. A projekt Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének keretében valósul meg.

A TF en rendezik a zöld átállás workshop következő állomását

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!