Nemzetközi Fair Play-díjat kaptak az atlétika világbajnokság önkéntesei!
2023. október 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkénteseit Fürjes Balázs, az esemény szervezőbizottságának társelnöke Sebastian Coe-val, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökével közösen terjesztette fel a Nemzetközi Fair Play-díjra az önkénteseket odaadó és kitartó hozzájárulásukért az atlétikai világbajnokság megrendezéséhez.

A díjátadón az elismerést Németh Balázs, a világbajnokságot rendező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, dr. Perényi Szilvia, WABudapest23 Önkéntes Program igazgatója és hat szerencsés önkéntes vette át Fürjes Balázstól, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság frissen megválasztott magyar tagjától és a Sunil Sabharwaltól, a Nemzetközi Fair Play Bizottság főtitkárától. A díjátadót prof. dr. Sterbenz Tamás, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora is megtisztelte jelenlétével.

A legtöbb órát teljesítők közül azt a hat szerencsés önkéntest, aki ott lehetett a díj átvételekor, sorsolással választották ki. Mindannyian méltóképpen képviselték a világbajnokság több mint 2500 önkéntesét az est folyamán, büszkén emelték a magasba önkéntespólóikat.

Gratulálunk az atlétikai világbajnokság önkéntes csapatának, büszkék vagyunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!