TF Napok

2024. május 8-án és 9-én újra elhozzuk nektek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem egyik legütősebb diákeseményét, a több évtizedes múltra visszatekintő TF Napokat. Lazuljatok két napig, élvezzétek a változatos programokat diáktársaitok és tanáraitok társaságában! Találkozzunk Buda szívében, a TF megújult egyetemi kampuszán!

Az eredetileg 1981 és 2012 között zajlott, majd később más formájában újraélesztett, főváros szerte népszerű többnapos májusi rendezvénysorozat mindig is a nyár elejét és a vizsgaidőszak kezdetét jelezte az egyetem hallgatói számára. A 2025-ben századik születésnapját ünneplő intézmény a mostani és a régi TF-esek igényét egyaránt kielégítő programokkal igyekszik felejthetetlenné tenni TF Napokat, amiben elsősorban rátok számítunk.

Napközben igazi programkavalkáddal, évfolyambajnokságokkal, évfolyamtalálkozókkal, vetélkedőkkel, különböző sportprogramokkal és bemutatókkal, extrémviadalokkal, sörolimpiával, sörponggal, TF-kvízzel és kocsmasportokkal várunk benneteket a fővárosi egyetemek egyik leglátogatottabb nyitott rendezvényén. Este aztán belecsapunk és rálépünk a gázpedálra: elhozzuk nektek a múlt és a jelen legmenőbb DJ-it, akikkel egészen hajnalig tolhatjátok a bulit mostani és régi TF-esek, diáktársaitok és tanáraitok társaságában.

Ha a programok és partizás közben netán megéheztek vagy megszomjaztok, keressétek fel sörpultunkat, és válogassatok a foodtruckok legkiválóbb streetfoodkínálatából.

Váltsatok jegyet a TF Napokra, hozzátok el barátotokat vagy ismerősötöket is, pattintsátok ki magatokat, és tegyétek emlékezetessé május 8-át és 9-ét!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!