Zopcsák László: A TF és az IWI verhetetlen párost alkot (podcast)
2023. szeptember 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szeptember 16-án, szombaton a TF-en rendezi karrier- és nyílt napját az IWI Nemzetközi Fitnesziskola. Ennek kapcsán beszélgettünk az egyetem egyik fontos partnerének tulajdonosával és ügyvezetőjével, a TF-es kötődésű dr. Zopcsák Lászlóval.

Az IWI és a TF közötti, tavaly decemberben létrejött szakmai együttműködésnek köszönhetően egyre szorosabb a kapcsolat a két intézmény között. Ennek egyik kézzelfogható bizonyítéka, hogy az IWI szeptember 16-án, szombaton karrier- és nyílt napot szervez a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen az Athén teremben.

Dr. Zopcsák László – aki a TF-en szerzett diplomát, sőt a TF Doktori Iskolájában kezdte meg PhD-tanulmányait – jelentős nemzetközi tapasztalattal bíró fitneszszakember. Úgy véli, az IWI és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem alkotta páros egyedüli, hiszen két olyan intézmény fogott össze, amely meghatározó szereplője a hazai fitnesz-, illetve képzési piacnak. Évente kétezren végeznek az IWI-ben, és ebből egyre több hallgató vizsgázik a TF Sportvizsgaközpontjában.

A Zopcsák Lászlóval készült podcastból megtudhatjátok, TF-hallgatóként milyen kedvezménnyel jelentkezhettek képzéseikre, továbbá, hogy milyen egyéb előnyökkel jár TF-es diákként az IWI képzéseit látogatni.

Az is kiderül, mi az IWI fő tevékenyége, milyen képzéseket kínál, miben tud többet adni az IWI másoknál, milyen munkalehetőségek várnak azokra, akik az IWI-ben végeznek, miért szeretnek a hallgatók hozzájuk járni, valamint miért érdemes ellátogatnotok a karrier- és nyílt napra.

A beszélgetést alább vagy a Youtube-on, a Google-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!