Mozogj te is a nemzetközi térben! (podcast)
2023. február 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának soron következő adásában a TF Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkáját, valamint a TF-hallgatóknak nyújtott szolgáltatásait ismerhetjük meg közelebbről.

A TF januárban indult podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek. Ma a TF-es hallgatók azt tudhatják meg, milyen nemzetközi lehetőségek állnak előttük az egyetemen. 

Mi mindenért felel a TF Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága? Milyen szolgáltatásokat nyújt a diákoknak? Milyen nemzetközi programokban vehetsz részt? Melyek a legnépszerűbb programok és célországok? Miért jó, ha egy TF-re jelentkező hallgató a nemzetközi térben mozog? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptok választ, ha meghallgatjátok a dr. habil. Kádár Judit, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója, valamint Rekecki Dorottya és Szekeres Lilla nemzetközi mobilitásért felelős koordinátor szereplésével készült adást.

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 24-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!