Középpontban a hazai teniszutánpótlás-nevelés (podcast)
2023. február 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának nyolcadik adásában a hazai teniszutánpótlás-nevelés aktuális kihívásai kerülnek terítékre.

A TF első podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek.

Ennek az adásnak a középpontjában egy magyar szempontból mostanság kevésbé sikeres egyéni sportág, a tenisz áll, egész pontosan a magyar teniszutánpótlás-nevelés legégetőbb kérdései és kihívásai. A felettébb érdekes témát Dékány Marcell, a TF Sportjáték Tanszékének munkatársa, a Pasaréti Teniszklub edzője, valamint Tóth Péter, a TF Sportjáték Tanszékének doktorandusza, a Davis-kupa-válogatott Valkusz Máté erőnléti edzője járja körbe. Az eszmefuttatások célja, hogy a jövőben több Taróczy Balázsunk, Sávolt Attilánk, Noszály Sándorunk, Fucsovics Mártonunk és Babos Tímeánk legyen.  

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!