Visszatekintés a tavalyi labdarúgó-világbajnokságra (podcast)
2023. január 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának hatodik részében a tavalyi katari labdarúgó-világbajnokságot vesézik ki szakértőink.

A TF január 23-án kezdődött podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek.

Ebben az adásban a TF Sportjáték Tanszék Labdarúgó Csoportjának két kiváló oktatóját, a Ferencváros korábbi vezetőedzőjét, Prukner Lászlót és ifj. dr. Tóth Jánost hallgathatjátok meg, akik – mi másról – a 2022-es foci-vb-ről beszélgetnek Mezei Dániel társaságában. Szakértőink több szakmai oldalról – kommunikáció, sportpolitika, sportgazdaság, taktika és játékelemek – közelítik meg a világ labdarúgásának csúcseseményét, amelyet Lionel Messi vezényletével Argentína nyert meg. Ha tudni akarjátok, kinek drukkoltak a vb-n szakértőink, mi a véleményük a VAR-ról és a profi futballvilág hátulütőiről, illetve hogyan lehet sörözés mellett tanulmányozni az Arsenal FC játékát, hallgassátok meg az adást!

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!