Masters Klub a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen
2022. március 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (MTSE) kiemelt értékként kezeli az egyetemi polgárok aktív közösséggé szerveződésének támogatását, ezért is ápolja a kapcsolatot a nyugdíjas oktatókkal.

Masters Klub a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

„Az egyetem tudományos, szakmai értékeit, össztársadalmi elismertségét megalapozó pedagógusok, sporttudósok, sok esetben a magyar sport és testkultúra hazai és nemzetközi sikereinek méltán ünnepelt nagyságainak jelenléte inspiráló, tapasztalatuk pedig felbecsülhetetlen érték” – fogalmazott Dr. Lőkös Dániel, az Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Iroda vezetője.

Nos, az ő tiszteletükre az intézmény megalapítja az MTSE Masters Klubot, és havi rendszerességgel szervez a tagok számára rendezvényeket, amelyeken lehetőségük lesz szakmai fórumok, baráti beszélgetések és kulturális programok keretein belül megélni a közösségi összetartó erő semmi máshoz sem hasonlítható élményét. Az első klubdélután a terv szerint májusban lesz, és a felújított főépület (K2) ad neki otthont.

A Masters Klubhoz csatlakozásukat a nyugdíjas oktatók, kutatók online vagy pedig a +36-1-487-9222 telefonszámon intézhetik.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!