Remek torna, Csomós Tamás emlékére
2021. október 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A több mint három éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Csomós Tamás korábbi kancellár-helyettesre emlékezve, a Testnevelési Egyetem velencei műfüves labdarúgópályáján rendeztünk minikupát 2021. október 15-én délután korábbi munkatársai és három vendég együttes.

A tornán a Vasas öregfiúk, a Habil FC (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem), a Sikerre Számíthat SE (Gyöngyös) és a házigazda Testnevelési Egyetem csapatai vettek részt.

A rendezvényt Csomós Tamás felesége Judit, és három gyermeke Eszter, Panka és Tomi is megtisztelte jelenlétével. A résztvevők elsődleges célja a méltó emlékezés és az összefogás erejének bizonyítása volt, melynek eredményeként a család számára egyrészt ajándékokat és anyagi támogatást másrészt, ami talán ennél is fontosabb, néhány kedves szóval, múltidéző beszélgetéssel lelki támogatást biztosíthattak a résztvevők, közösen.

Remek torna, Csomós Tamás emlékére

Az emléktornán résztvevő csapatok

Az eredmények ugyan háttérbe szorultak, de a csapatok változatos mérkőzéseket játszottak egymással és az egykori válogatott vagy NB I-es játékosoktól, illetve a "lelkes amatőröktől" is láthattak szép megmozdulásokat az érdeklődők.

A körmérkőzések lejátszását követően az első helyen - nevéhez méltón - Tamás első számú csapata a Sikerre Számíthat SE végzett, megelőzve az ezüstérmes Vasas öregfiúk, a bronzérmes Testnevelési Egyetem és a negyedik helyezett Habil FC együttesét.

Remek torna, Csomós Tamás emlékére

A győztes csapat

A díjakat Dr. Genzwein Ferenc kancellár, a torna fővédnöke és Dr. Csomósné Jaros Judit adták át. Ezt követően a résztvevők közös vacsorán vettek részt. A gyöngyösi sporttársak jelezték, hogy a kezdeményezést mindenképpen folytatni szeretnék és a II. Csomós Tamás emléktornát ugyanebben a körben jövőre ők szervezik meg.

A Testnevelési Egyetem igyekszik folyamatos támogatásáról biztosítani a családot. Akinek van rá lehetősége, a család bankszámlájára - Dr. Csomósné Jaros Judit 10400504-74505449-50501001 - történő átutalással közvetlenül is segítheti, elsősorban a három gyermek iskolai tanulmányainak zavartalan biztosítását.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!