Legyél te is önkéntes a vizes vb-n!
2016. június 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 17. FINA Világbajnokságnak és FINA Masters Világbajnokságnak Budapest és Balatonfüred ad otthont 2017 júliusában és augusztusában. A FINA 208 tagországának közel 2500 versenyzője vesz részt az eseményen, ahová több tízezer szurkolót várnak a szervezők. Ennél lényegesen nagyobb a versenyzői létszám a Masters Világbajnokságon, melyen Magyarország csúcsdöntésre készül, hiszen az előzetes becslések alapján, akár tizenkétezer sportoló is regisztrálhat.

A statisztikák szerint, az Olimpia és a labdarúgó világbajnokság után a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a FINA Világbajnokság. A televíziók előtt várhatóan hat milliárd ember követi majd figyelemmel és izgalommal a versenyeket. Hatalmas lehetőség ez Magyarországnak és a kiváló sportolóinknak.

A Testnevelési Egyetem szakmai együttműködő partnerként segíti a Szervező Bizottság – a két világverseny és a 2017-es FINA Világbajnokság előkészítéséért és megrendezéséért felelős Bp2017 Nkft munkáját az önkéntesek toborzásával és képzésével.

A 17. FINA Világbajnokság és FINA Masters Világbajnokság Szervező Bizottsága ezúton várja olyan lelkes fiatalok jelentkezését, akik az eddigi legnagyobb magyarországi sporteseményen, a több mint 3000 önkéntes egyikeként osztozni szeretnének a szervezési feladatok végrehajtásában, életre szóló tapasztalatokat és élményeket szerezve a közös munkával!

Jelentkezni a rendezvény honlapján lehet.

Mindenkit szeretettel várunk az önkéntesek csapatába!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!