I. Balatonboglári Sportkonferencia és Workshop
2018. március 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzeti Kézilabda Akadémia, a TSO Medical Hungary Kft. és a Testnevelési Egyetem 2018. április 16-án közös szakmai fórumot szervez azzal a céllal, hogy a magyar sportszakemberek megismerhessék a sport területén jelenleg elérhető innovatív megoldásokat.

I. Balatonboglári Sportkonferencia és Workshop

Az I. Balatonboglári Sportkonferencia és workshop pontos célja, hogy a hazai sportszakemberekkel megismertessük az elérhető, innovatív technológiai megoldásokat a komplex teljesítmény monitoring, a sport és poszt specifikus agilitás edzés, a kognitív tehetségfejlesztés és a személyre szabott felkészülés menedzsment területén.

Az esemény időpontja: 2018. április 16., 10.00-16.00

Helyszín: Nemzeti Kézilabda Akadémia (Balatonboglár, Kodály Zoltán utca 12-13.)

A program:

  • 10:00-12.00: Szakmai előadások
    • A modern teljesítménymérés napjainkban (Dr. Rácz Levente, a Testnevelési Egyetem Biomechanikai tanszék megbízott vezetője)
    • Az innovatív kognitív fejlesztések napjainkban, a Speed Court integrált felkészülési központ koncepció (Frank Eppelmann, a Global Speed ügyvezető igazgatója*)
    • GPEXE teljesítmény monitoring rendszer és a metabolikus teljesítmény bemutatása (Professzor Pietro Enrico di Prampero, Udinei Egyetem professzora*)
    • Az AlterG antigravitációs futópad teljesítmény fokozó és rehabilitációs használati lehetőségei (Dr. Łukasz Trzaskoma a Testnevelési Egyetem Biomechanikai Tanszék Egyetemi docense)
  • 12.00-13.00: Ebédszünet
  • 13.00-16.00 Workshopok
    • A GPEXE LPS beltéri teljesítmény monitoring rendszer bemutatása (Cristian Osgnach, az Exelio Srl szakértője és az Udinese, Serie A csapatának korábbi erőnléti edzője, Langmár Gergely, a Testnevelési Egyetem Biomechanikai Tanszék PhD hallgatója)
    • A Speed Court- Agility Training bemutatása (Armin von Kracht, a Real Madrid volt teljesítmény menedzsere, Matlák János, a Testnevelési Egyetem Biomechanikai Tanszék PhD hallgatója)
    • Az AlterG antigravitációs futópad bemutatása (Képes Gergely, Öttusa válogatott erőnléti edző)

A részvétel díjmentes, a férőhelyek korlátozott száma miatt azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük jelentkezési szándékát az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze: Nagy Nóra (TSO Medical Hungary Kft.), telefon: +36-20-2502-262, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

*A külföldi szakértők angol nyelvű előadásához tolmácsot biztosítunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!