Megkapták diplomájukat a NET-es hallgatók
2011. december 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

NET diplomaosztó, 2011 ősz

December 6-án a Hepp Ferenc teremben ünnepélyes ceremónián vették át diplomájukat a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói. Dr. Kozsla Tibor stratégiai és nemzetközi igazgató, valamint Dr. Radák Zsolt tudományos dékánhelyettes nyújtotta át az oklevelet a nyolc különböző országból érkezett hallgatónak. A ceremóniát jelenlétével megtisztelte a Szíriai Arab Köztársaság Nagykövetségének ügyvivője, Mounzer Ahmed úr, valamint konzulja, Khaldun Abu Alzahab úr. Szintén jelen volt a Szír Hallgatói Unió elnöke, Nouri al-Gadri úr is. Indiából is érkezett vendégünk a jeles alkalomra: Brigader Muralidharan Raja úr, az indiai hadsereg fizikai felkészítéséért felelős parancsnoka. Az egyetem részéről tiszteletét tette Pop Marcel nemzetközi igazgató, a kar részéről pedig Dr. Hamar Pál oktatási dékánhelyettes.

Az ünnepi beszédek sorát Dr. Radák Zsolt kezdte, aki megjegyezte, hogy a szokottnál kisebb hallgatói létszám oka csak az lehet, hogy ebben a szemeszterben tényleg a legjobbak jöttek tanulni a TF-re. Őt követte Pop Marcel, akinek legfontosabb üzenete az volt, hogy a hallgatók mindig emlékezzenek egyetemünkre és Magyarországra, a világnak bármely pontján dolgozzanak is a jövőben. Dr. Kozsla Tibor a program vezetőjeként végigkövette a hallgatók itt töltött három hónapját, így beszámolt a szakmai munkáról, valamint szabadidős programokról, illetve elnézést kért a hallgatóktól, amiért nem tudtunk hóval szolgálni itt töltött idejük alatt.

A köszöntők után Kozsla és Radák urak a hallgatók vezető tanáraival közösen átadták az okleveleket. Idén egy-egy hallgató végzett kosárlabda, ökölvívás, dzsúdó, úszás, súlyemelés és birkózás sportágban, valamint két hallgató erőfejlesztés szakon.

A diplomák átvétele után az évfolyamelső – egyben egyetlen hölgy hallgató -, Sanjogita Soodan mondta el beszédét az évfolyam nevében. Megköszönte a programban oktató tanárok, valamint a szervezők segítségét, és biztosította a hallgatóságot arról, hogy mindannyiuknak életre szóló élmény volt a TF-en töltött 3 hónap.

A ceremóniát fotózkodás és fogadás követte.

[nggallery id=136]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!