Önkéntesség a sportban, 5. workshop
2012. február 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2012. február 6-7-én került megrendezésre az Európai Unió finanszírozásával a Volunteering in Sport projekt ötödik workshopja Cipruson, Larnacában.

Karunkat a projektben a Sportmenedzsment és Rekreáció tanszék két adjunktusa, dr. Onyestyák Nikoletta és dr. Géczi Gábor képviseli, akik ezúttal is aktívan segítették a workshop munkáját.

Az első munkanapon a résztvevők három előadást hallgattak meg, egyrészt a ciprusi sportszövetségek és sportklubok menedzsmentjéről, másrészt a ciprusi EU elnökség sport területét érintő prioritásokról, harmadrészt pedig a 27 EU tagállam „grassroots” sportjának finanszírozásáról készített felmérés eredményeiről. A munkanap során részletes megvitatásra került a projekt végső jelentésének (final report) tartalma és szerkezete is.

A második munkanapon a projekt következtetési, a projekthez kapcsolódó javaslatok és a projekt utóéletének, hatásainak megtárgyalására került sor kerekasztal megbeszélések keretében, majd az utolsó, brüsszeli záró szimpózium előkészítése volt a téma.

A „Volunteering in Sport” projekt utolsó állomása 2012 májusában Brüsszelben lesz, ahol az összes projekt-dokumentumot és a zárójelentést a munkacsoport az Európai Bizottság elé terjeszti, valamint bemutatja Flamand Sportirányító szervnek is.

Bővebb információ és képgaléria: http://www.volunteeringinsport.eu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!