Hírek

Meghívó a MoveWeek előkészítő workshop-jára

Az International Sport and Culture Association (ISCA) első ízben 2012-ben szervezte meg a MoveWeek-et, egész Európára kiterjedő programsorozatát, amely a szabadidősportot hivatott népszerűsíteni. Tavaly Magyarországról egyedül a TF vett részt a programban október 1-jén megtartott különleges sportnapjával.

Idén az ISCA több magyarországi partner bevonására törekszik, és előkészítő workshop-ot szervez azzal a céllal, hogy összegyűjtse azokat az ötleteket, amelyeket ki lehetne dolgozni őszig, és meg lehetne valósítani 2013. október 7. és 13. között.

A workshopot Laska Nenova, a NowWeMove kampány és a MoveWeek projekt regionális koordinátora fogja tartani angol nyelven,  követő tolmácsolás igény esetén biztosított lesz. Program

A rendezvény időpontja: 2013. április 23. 10:00 és 17:30 óra között. A rendezvény helyszíne: TF Főépület, Kistanács terem. Angol nyelvű meghívó.

Kérem, legyenek kedvesek részvételi szándékukat e-mailben jelezni Bardocz-Bencsik Mariannak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) április 19-én éjfélig!

szabadidősport,workshop,ISCA,MoveWeek