Golfedzők diploma átadó ünnepsége
2013. május 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az elmúlt hét csütörtökén a TF kistanácstermében adták át a PGA of Hungary frissen végzett hallgatóinak a diplomát. Az évfolyam hét főből állt, de sajnos volt akinek nem sikerült abszolválnia a kurzust.

Golfedzők diploma átadó ünnepsége

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Sugár András a Magyar Golf Szövetség elnöke, Dr. Berkes István a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) dékánhelyettese és Tony Bennett a PGA of Europe oktatási igazgatója. Továbbá tiszteletét tette az eseményen a PGA teljes hazai vezérkara, így Makszin Áron, szakmai igazgató, Szalma László, oktatási igazgató és Szigeti Csaba elnökségi tag is. Valamint megjelentek a végzősök családtagjai is. A harmadik végzős évfolyam mérföldkőnek számít a PGA of Hungary életében.

Tony Bennett beszédében elmondta, hogy ez a diploma még csak a kezdet az edzők pályában, hiszen az igazán nagy megmérettetések most következnek, ezért fontos, hogy tovább fejlesszék tudásukat. Valamint azért is fontos a felkészültségük, mert ők azok, akikkel először találkoznak a játékosok, így hatalmas szerepet játszanak abban, hogy az újoncok hivatásukként választják a sportágat vagy megmaradnak hobbi szinten.

A végzősök részéről a legtöbb pontot elért játékos köszönte meg az oktatóknak és a PGA elnökségének az odaadó munkájukat és azt a hatalmas segítséget, ami nélkül nem tudtak volna sikeresen felkészülni a vizsgákra.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!