A rossz idő ellenére is sikeres volt a TFeszt
2014. szeptember 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az egyetemi napok idén szeptember 11-12-én zajlottak. Az elmúlt két évben a rendezvénysorozat Testnevelési Fesztivál (TFeszt) fantázianévre hallgat ugyan, amelynek célja a régi; hagyományok ápolása, az oktatók és hallgatók kötetlen helyzetekben történő találkozása, sport, ismerkedés és önfeledt szórakozás.

Ennek jegyében a csütörtöki napon rögtön sportnappal indult a program, ahol hozzávetőleg 300 hallgató mozdult meg labdarúgás, kosárlabda és röplabda sportág keretében. Délután 6-kor pedig a hagyományos Tanszéki Bemutató várta az érdeklődőket. Az esti rendezvény 8 órakor kezdődött, ahol Chris-M - a TF-es bulik rezidens DJ-je - fogadta zenével a korán érkezőket. A fél 10-kor kezdődő szépségversenyre már egészen megduzzadt a résztvevők száma, az oktatókból álló zsűri pedig végül Lente Lilla, másodéves hallgatót választotta a TFeszt szépének. Ezután a Cloud 9+ zenekar kezdte meg koncertjét. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a Fesztivált. Bő fél óra várakozás után a hirtelen lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt egyértelművé vált, hogy a személyi biztonság megőrzése érdekében le kellett fújni a rendezvényt, ezért az este sajnos korán véget is ért.

Péntek délelőtt a sportnap döntői, illetve a hagyományos tanár-diák mérkőzések következtek. Az eredményhirdetések között pedig a felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, Dr. Maruzsa Zoltán volt a TF vendége, akinek az érdeklődő hallgatók tehettek fel kérdéseket az egyetem jelenéről és jövőjéről. Délután 5-től a TFeszt Sörpingpong Kupa vette kezdetét a TF Étteremben, ahol 24 csapat feszült egymásnak az esti bulira történő alapozás jegyében. A program a kétes időjárás miatt zárt helyen, a Mad World nevű szórakozóhelyen folytatódott, ahol 8 órától Chris-M, majd a Hősök ft. Diaz, valamint DSP voltak a fellépők. Éjféltől a TF-es közönség számára szintén nem ismeretlen DJ Jabin pörgette a lemezeket hajnalig.

Képek a fesztiválról >>>

A hivatalos aftermovie >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!