Találkozó a pozsonyi Comenius Egyetem képviselőivel
2011. február 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 2-án a TF-re látogatott a pozsonyi Comenius Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának három képviselője.

Az út célja a kapcsolatfelvétel volt, az ismerkedés. A találkozó első részében Dr. Tihanyi József dékán úr köszöntötte a megjelent vendégeket: Dr. Miroslav Holienka dékán urat, Petronela Kadicová dékánhelyettes asszonyt, valamint Laczó Jenő egyetemi docenst. Ezt követően mindkét intézmény ismertette képzési programjait és a bolognai rendszerrel kapcsolatos tapasztalatait.

A tárgyalás során szó esett jövőbeli együttműködési lehetőségek feltárásáról is. Így volt szó jövőbeli együttműködésről diákcsere-lehetőségekről is. A beszélgetés érintette a PhD. képzési struktúrákat és az ebben való kooperáció lehetőségét is.

A TF éttermében elköltött munkaebéd után Dr. Kozsla Tibor és munkatársai mutatták be a TF európai uniós projektjeit, és itt is számos ötlet vetődött fel a közös munkára. Az uniós ügyek megtárgyalása után Dr. Radák Zsolt tudományos dékánhelyettes úr is csatlakozott a tárgyalókhoz, és vele kiegészülve fogalmazták meg a résztvevők a megbeszélés legfontosabb eredményeit. A napot egy munkavacsora zárta.

A kapcsolatfelvétel tehát sikeres volt, és reméljük, hogy számos közös szakmai programban ölt testet az jövőben.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!