Hírek

NOB-képviselők a Testnevelési Egyetemen

Március 29-én a Testnevelési Egyetemen járt Yassine Yousfi, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Olimpiai Szolidaritás edzőképzésének vezetője és Arthur Milroy projektadminisztrátor, eleget téve a NOB előírásainak, amely szerint háromévente meglátogatják a partneri körükhöz tartozó edzőképző központokat.

A hat központ közül, amelyekkel együttműködnek, a TE-n rendezik a legrégebben (1971 óta) a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyamot, amely a NOB Olimpiai Szolidaritás támogatását élvezheti 1980-as évek vége óta. Yassine Yousfi 2015-ös látogatása óta számos fejlesztés történt az  egyetemen, s ezeket a NOB képviselői örömmel konstatálták.

 NOB képviselők a Testnevelési Egyetemen

A Dr. Sterbenz Tamás rektorhelyettessel történt egyeztetés alkalmával örömüket fejezték ki a több évtizede töretlenül működő programunk iránt és a jövőbeni támogatásukról is biztosították az egyetemet. Yassine Yousfi az általuk ösztöndíjat nyert hallgatókkal is találkozott, s előadásában bemutatta nekik az Olimpiai Szolidaritás működését és általuk nyújtott tanulási lehetőségeket.

NOB képviselők a Testnevelési Egyetemen

TF,Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET),Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB),nemzetközi edzőképzés,Olimpiai Szolidaritás,Yassine Yousfi,nob,arthur-milroy