Májusban újra TFeszt!
2019. április 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A szervezők már javában készülnek egyetemünk nagy eseményére, a május 16-án és 17-én rendezendő kétnapos fesztiválra, a TFesztre. Hogy előzetesen mit érdemes tudni a mókával és kacagással (is) járó programról, arról Szaplonczay Makrina HÖK-elnököt kérdeztük.

„Május tizenhatodikán, csütörtökön a tanítás befejezését követően már el is kezdődik a TFeszt – válaszolta érdeklődésünkre. – Aznap, majd pedig pénteken is lesznek nappali, illetve esti programok, Testnevelési Egyetem lévén, elmaradhatatlan lesz a sportvetélkedő, no meg a sportolás. Egyebek mellett labdarúgó- és röplabdatornát is szervezünk, itt ajánlom az érdeklődők figyelmébe, hogy előzetes regisztrációhoz van kötve a jelentkezés ezekre a versenyekre. A zene jószerével folyamatos lesz, pénteken például az egyetemi hallgatók csapnak fel lemezlovasoknak. Mi több, mindkét napon lesznek népszerű fellépők, csütörtökön a Brains, pénteken a NECC Party zenél mindannyiunknak.”

Májusban újra TFeszt! (plakát)

Szaplonczay Makrina hozzátette: az alumnisokat is felkeresték, illetve az előttünk álló napokban is felkeresik az öregdiákokat, mert május 17-én, pénteken a számukra is szerveznek találkozót, így varázsolva még inkább családiassá a TFesztet.

Reményeink szerint minél több öregdiák elfogadja a meghívásunkat, hozhatják feleségeiket, gyerekeiket, barátaikat. Biztosak vagyunk benne, hogy ők is nagyszerűen érzik majd magukat” – fogalmazott a HÖK-elnök.

Szóval, ne feledjük, május 16-án és 17-én TFeszt a Testnevelési Egyetemen!

Facebook esemény >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!