Lacza Zsombor: Lesz olimpia, mert már kezdik kiismerni a járványt
2020. június 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Dr. Lacza Zsombor, a Testnevelési Egyetem rektorhelyettese volt hétfőn Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A beszélgetésnek az is aktualitást adott, hogy szerdán a Testnevelési Egyetemen a koronavírus-járvány élsportolókra és az élsportra gyakorolt hatásáról rendez konferenciát, amelyen a sportért felelős államtitkár, Dr. Szabó Tünde is részt vesz. 

"Amit ismerünk, attól nem félünk" mottóval tart műhelykonferenciát a Testnevelési Egyetem a koronavírus élsportra, élsportolókra gyakorolt hatásairól. Az eseményen előzetes regisztráció alapján koronavírus szűrésre, emellett együttműködési megállapodás aláírására kerül sor a Testnevelési Egyetem és a Digitális Jólét Program között. Az eseményt Dr. Szabó Tünde az EMMI sportért felelős államtitkára nyitja meg.  

Időpont: 2020. június 17. 10 óra (az esemény kétórás, a járványhelyzetre tekintettel távolságtartással szervezzük!)

Helyszín: Testnevelési Egyetem, Athén terem (1123 Budapest, Alkotás u. 44., parkolás az udvaron lehetséges)

A műhelykonferencián előadást tart és felszólal Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora; Dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára; Dr. Székely Mózes, a MEFS főtitkára; Dr. Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője; Prof. Dr. Lacza Zsombor, a TE tudományos rektorhelyettese; Prof. Dr. Radák Zsolt, a Doktori Iskola vezetője (Testnevelési Egyetem); Dr. Juhász Attila, klinikai mikrobiológus és Dr. Szelid Zsolt, sport-kardiológus (Testnevelési Egyetem, Sport- és Egész­ségtudományi Intézet).

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várnak a szervezők.  

A DigiSport reggeli műsorában azonban az immár 2021-es olimpiáról is szó volt. Az adás itt tekinthető meg.

Lacza Zsombor: Lesz olimpia mert már kezdik kiismerni a járványt

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!