Hallgatói hackathon a TF 100 kapcsán!
2022. június 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Mindenkinek számít a véleménye, de a legfontosabb a hallgatóké, mert az egyetem egyértelműen róluk, rólatok szól. Mondjátok el véleményeteket a hallgatói szolgáltatások javításáról. Miben és hogyan változzunk? Változtassunk együtt! Várunk mindenkit június 10-én a TF Könyvtárában. 

Hallgatói hackathon a TF 100 kapcsán

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem megújul, erre teremt kiváló lehetőséget a TF 100 projekt, ahol workshopok keretén belül service design szakemberek, együttműködve hallgatókkal, oktatókkal, dolgozókkal, megpróbálnak olyan közös elképzeléseket összegyűjteni és kialakítani, amelyek alapján valóban a jövő egyetemét építhetjük itt a TF-en.

Erről egy alkalommal már hosszabban írtunk, amikor említettük, hogy a hallgatói szolgáltatások kapcsán lesz még egy lehetőség, hogy mindenki tevékenyen részt vegyen az egyetem tereinek, szolgáltatásainak, esetleg szervezetének még jobbá tételében.

A hackathon olyan rendezvény, aminek célja, hogy az adott témában érintett csapatok rövid időn belül megfelelő megoldást találjanak kérdésekre. Itt minden vélemény, ötlet, elképzelés számít. Nincs rossz gondolat, mert minden egyes elképzelés továbblöki a közös tervezést, amiből összességében jöhet létre a valóban teremtő gondolat. Történelmi lehetőség, hogy egy lassan 100 éves intézmény esetében ennek részese légy! 

Kérjük, ha érdekel az esemény és ott tudsz lenni 10-én 9 órakor a Könyvtár és Levéltárban, regisztrálj itt:

Mindenkinek számít a véleménye. Gyere el, várunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!