Felhívás a IX. Sporttudományi PhD Szimpóziumra
2024. május 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Doktori Iskola szervezésében idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi PhD Szimpózium.

A Szimpózium az Új Nemzeti Kiválósági Program hivatalos rendezvénye is, amelyen a 2023-ban támogatást elnyert doktoranduszok külön szekcióban mutatják be elért tudományos eredményeiket.

A IX. Sporttudományi Szimpózium célja az előző szimpóziumokhoz hasonlóan lehetőséget biztosítani a hallgatók számára kutatási terveik, eredményeik bemutatására, valamint egymás munkáinak megismerésére.

A tavaszi félévben aktív státuszú hallgatók részvétele kötelező. A komplex vizsgát teljesített 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a Szimpózium ún. konferencia részén, az 1-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő.

A konferencia részre szeretettel várjuk más egyetemek doktoranduszait, doktorjelöltjeit is!

A Szimpózium időpontja: 2024. június 26-27.

Előadói regisztráció és absztraktbeküldés határideje: 2024. június 11. 24:00

Regisztráció előadás nélkül: 2024. június 21. 24:00

Regisztráció: https://tf.hu/tudomany/doktori-iskola/phd-szimpozium

A Szimpózium célja lehetőség biztosítása a doktoranduszok számára kutatási terveik, eredményeik bemutatására, valamint egymás munkáinak megismerésére.

A tavaszi félévben aktív státuszú hallgatók részvétele kötelező, előadással. Az 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a szimpózium ún. konferencia részén, az 2-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő a Doktori Iskola vezetői és hallgatótársaik előtt. Az 1. féléves hallgatók részvétele is kötelező, de előadás megtartása nem.

A konferencia részre szeretettel várjuk más egyetemek doktoranduszait, doktorjelöltjeit is!

Erre a hagyományos tudományos ünnepre előadók mellett szeretettel és tisztelettel vártunk mindenkit, aki szeretné nyomon követni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

Kapcsolat: Rab Tímea, Doktori Titkárság (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!