Informatio Medicata konferencia
2009. szeptember 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tisztelt kollégák!

Engedjék meg, hogy felhívjam a figyelmüket az Informatio Medicata konferenciára, amit az idén immáron hatodik alkalommal rendez meg szeptember 17-18-án a Magyar Orvosi Könyvtárak Szövetsége és a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtára. A helyszín ezúttal is a Balassi Bálint Magyar Kulturális Intézet (1016 Budapest, I. kerület, Somlói út 51.), ahol az előadások, kerekasztal-beszélgetések mellett kiállításokat is megtekinthetnek, ahol a legjelentősebb adatbázisforgalmazók, a legnagyobb kiadók lesznek jelen.

A magam részéről a konferencia informatikai-könyvtári részét emelném ki, és javasolnám, hogy amennyiben idejük engedi, tiszteljék meg jelenlétükkel ezt a jelentős eseményt. Arra is kérem Önöket, hogy hallgatóikat is tájékoztassák a konferenciáról, valamint arról, hogy amennyiben igény van rá, csoportos látogatást is megszervezünk számukra. Kérem jelezzék telefonon (1123, 9235 mellék), vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. erre vonatkozó igényüket.

Amennyiben a konferenciáról bővebben is szeretnének tájékozódni, a Központi Könyvtár honlapján megtalálhatják a szükséges információkat.

Tájékoztatásul mellékelem a konferencia részletes programját.

Üdvözlettel:

Léces Melinda TF Könyvtár, igazgató

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!