Sporttudósok Első Országos Videó-konferenciája
2009. december 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tisztelt kollégák és érdeklődők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, és egyben meghívni a Sporttudósok Első Országos Videó-konferenciájára. A konferencia rendezője az NSSZ, közreműködő: NIIF (Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztő Intézet)

A konferencián körkapcsolásban közvetett résztvevők lesznek:  Győr, Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Eger, Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, ELTE (oktatók, hallgatók, edzők, testnevelők, sportvezetők).

Amennyiben megtisztelik a rendezvényt jelenlétükkel, megtapasztalhatják az ilyen konferencián való részvétel különleges sajátosságait. A kapcsolat a Semmelweis Egyetem videó-konferencia rendszerén keresztül zajlik majd 2009 december 10.-én délelőtt 10 órától délután 14 óráig. Lehetősége van mindenkinek bármikor bekapcsolódni a rendezvénybe az egyetem Üllői úti informatika termében.

A terem korlátozott befogadó képessége miatt kérjük az előzetes bejelentkezést (lehetőleg a hét folyamán), hogy az érdeklődők közül mindenkinek legyen lehetősége - ideje függvényében - a terembe bejutni. (a terem pontos helyéről térképet készítettünk, melyet minden résztvevő idejében megkap. Ennek segítségével az Üllői úti metró megállótól könnyedén elérhető a jelzett terem.)

Az érdeklődők jelentkezését a következő e-mail címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A konferencia programját jelentkezéskor küldjük el.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!