Beiratkozás 1. féléves hallgatóknak
2015. augusztus 28.Doktori Iskola

A beiratkozásra 2015. szeptember 1. és szeptember 4. között kerül sor félfogadási időben, a Doktori Titkárságon.

Kérjük, hogy hozza magával a kitöltött beiratkozási lapot, az index kiállításához szükséges igazolványképet, diplomáját és nyelvvizsga bizonyítványát(ait) ill. ezek fénymásolatait, ha a jelentkezéskor nem nyújtotta be. (Felhívjuk figyelmét, hogy egyetemi oklevél, ill. államilag elismert középfokú C típusú nyelvvizsga hiányában a beiratkozás nem lehetséges!)

Ösztöndíjas hallgatóknak

  • A beiratkozáshoz töltse ki és hozza magával kitöltve és aláírva a "Hallgatói megállapodás (ösztöndíjas)" nyomtatványt is, amennyiben a jelentkezési anyag beadásakor ezt nem tette meg.
  • Az ösztöndíjas hallgatók szeptember havi ösztöndíja október 10-ig kerül átutalásra az októberi ösztöndíjjal együtt.

Önköltséges hallgatóknak

  • A hatályos szabályok szerint az önköltséges hallgatók 487.500 Ft/félév önköltség fizetésére kötelezettek. A szabályok szerint a fizetési kötelezettsége a munkahely, ill. a Doktori Iskolával megkötendő megállapodás alapján csökkenthető. A megállapodás megkötéséhez a "Hallgatói megállapodás (önköltséges)" kitöltése szükséges.
  • A beiratkozás feltétele az önköltség összegének mérséklését lehetővé tevő megállapodás megkötése, valamint a regisztráció után az önköltség összegének befizetése.
  • Ezen kívül 2200 Ft-ot kell befizetni, mely összeg az index árát foglalja magában.

A meghirdetett kurzusok listáját a későbbiekben a honlapon lehet megtekinteni.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!