IV. Sporttudományi PhD Szimpózium (felhívás)
2019. február 22.Doktori Iskola

Kedves Hallgatók, kedves Témavezetők! Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2019. április 15-16-án megrendezésre kerül a IV. Sporttudományi PhD Szimpózium. A már hagyományos Testnevelési Egyetem Sporttudományok Doktori Iskolai PhD szimpózium célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára, hogy méltó keretek között bemutathassák kutatásaik eddigi eredményeit, megoszthassák felmerülő problémáikat.

IV. Sporttudományi PhD Szimpózium

Az előadásokhoz kapcsolódó viták, értékelések sokat segíthetnek a további munkákban, irányt adhatnak további kutatásokhoz, és a pozitív értékelések tovább növelhetik az elhivatottságot. A konferencia természetesen újabb lehetőséget biztosít az előadói szerep gyakorlására, prezentációs technikák fejlesztésére is. Erre a tudományos ünnepre előadók mellett szeretettel és tisztelettel várunk mindenkit, aki szeretné nyomon kísérni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

Az idei Szimpóziumon a Testnevelési Egyetem doktoranduszain és doktorjelöltjein kívül más egyetemek hallgatói is lehetőséget kapnak sporttudománnyal kapcsolatos kutatásaik, eredményeik ismertetésére.

Az absztrakt nyelve magyar, ill. angol lehet. A lehetőségekből a regisztráció során lehet választani.

A Szimpóziumon kerül sor a 2019. évi Kiváló PhD Oktató címben részesült Dr. Tihanyi József rector emeritus, valamint három kiváló sporttudományos, nemzetközileg elismert szakember tudományos előadására is. Meghívott előadók:

  • Dr. Higuchi Mitsuru, a TE honoris causa doktora, a Waseda University (Japán) professzora
  • Dr. Suzuki Katsuhiko, a Waseda University (Japán) professzora
  • Dr. Simon Shibli, a Sheffield Hallam University (UK) professzora

A konferencia absztraktjait elektronikus kötetben jelentetjük majd meg a Testnevelési Egyetem honlapján.

A részvétel mind előadóként, mind vendégként ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Szimpóziumon a Testnevelési Egyetem aktív státuszú doktorjelöltjeinek az előadás kötelező!

Reméljük, hogy minél többen jelentkeznek a kibővített Szimpóziumunkra, sok szeretettel várunk minden kedves előadót, témavezetőt és érdeklődőt!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!