VI. Sporttudományi PhD Szimpózium
2021. április 21.Doktori Iskola

A Doktori Iskola szervezésében idén immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi PhD Szimpózium. A Szimpózium az Új Nemzeti Kiválóság Program hivatalos rendezvénye is, amelyen a 2020-ban támogatást elnyert doktoranduszok külön szekcióban mutatják be elért tudományos eredményeiket.

VI. Sporttudományi PhD Szimpózium

A VI. Sporttudományi Szimpózium célja lehetőséget biztosítani a hallgatók számára kutatási terveik, eredményeik bemutatására, valamint egymás munkáinak megismerésére.

A tavaszi félévben aktív státuszú hallgatók részvétele előadással kötelező. Az 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a Szimpózium ún. konferencia részén, az 1-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő a Doktori Iskola vezetői és hallgatótársaik előtt.

A konferencia részre szeretettel várjuk más egyetemek doktoranduszait, doktorjelöltjeit is!

A Szimpózium előreláthatólag online formában kerül megtartásra, de a járványügyi helyzet függvényében ez változhat. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Szimpózium időpontja: 2021. június 9-10.

Regisztráció és absztraktbeküldés határideje: 2021. május 27. 16.00 óra

Erre a hagyományos tudományos ünnepre előadók mellett szeretettel és tisztelettel vártunk mindenkit, aki szeretné nyomon kísérni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

Bővebb információ és regisztráció a szimpózium oldalán >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!