Kosárlabda: Hetedik lett a TFSE-MTK, Németh Alma elbúcsúzott
2024. május 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Legyőzte a BEAC-ot, így 2–0-s összesítéssel megnyerte a 7. hely megszerzéséért rendezett párharcot a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban a TFSE-MTK.

Izgalmas, hosszabbításos mérkőzésen 84–82-re győzött a BEAC otthonában, s 2–0-ra megnyerte a párharcot a TFSE-MTK a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszásában. Hegedűs Péter edző csapata így a 7. helyen zárta a 2023–2024-es idényt, amelynek kapcsán a szakvezető a szombat esti mérkőzés után nyilatkozott.

„A hetedik helynél magasztosabb céljaink voltak az idény előtt és közben is, meglátjuk, mit tartogat a jövő” – idézte szavait a hunbasket.hu oldal. A tréner hozzátette: örül, hogy együttese lezárta a párharcot, mert mindenki ki van merülve erőnlétileg és szellemileg egyaránt.

Az évad utolsó összecsapása nem csupán izgalmasan alakult, hanem csodálatos sportolói történettel is szolgált: utoljára szerepelt az élvonalban Németh Alma, és ebből az alkalomból igazán emlékezetessé varázsolta fellépését, hiszen 19 pontjával a TFSE-MTK legeredményesebb játékosa lett.

„Nehéz most megszólalnom, mert ez volt az utolsó NB I-es mérkőzésem… Mindent köszönök az egyetemnek, szuper volt ez a tizenhárom év” – olvasható a rokonszenves kosárlabdázó nyilatkozta a hunbasket.hu-n.

Fotó: hunbasket.hu

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!