Női röplabda: szenzációs TFSE-győzelem, közel az élvonal!
2023. március 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Aki a helyszínen látta, aligha felejti el… Szombaton este a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem D termében az éllovas DVTK-t fogadta az NB I-ben (ez idehaza a másodosztályt jelenti) szereplő TFSE női röplabdacsapata, amely a meccs előtt a tabellán mindössze egy ponttal volt lemaradva legnagyobb riválisától.

Nos, a fergeteges hangulatú, színvonalas összecsapáson újabb sikert aratott a TFSE, 3:1-re megverte a diósgyőrieket, és ezzel átvette a vezetést a bajnokságban! Egészen hihetetlen, amit a csapat művel, ez volt ugyanis sorozatban a 12. megnyert mérkőzése az NB I-ben, és leírni is bizsergető, hogy egyre közelebb az élvonalba jutás lehetősége. Ha ugyanis a hölgykoszorú hozza formáját a hátralévő fordulókban, és nem követ el hibát, feljut az élvonalba, vagyis az Extraligába!

Visszatérve a szombati szenzációhoz, a mérkőzés után az egész csarnok ünnepelt, már-már megható volt az a szeretet, ami a lányok felé áradt, sokáig emlékezetes pillanatok voltak.

És ne feledjük, a TFSE-MTK női kosárlabdacsapata március 25-én a Városmajorban a rájátszásba jutásért lép parkettre. Egy szó, mint száz, elkényeztet minket sikerekkel és élményekkel a TFSE!

Szép volt, és hajrá, lányok!

Női röplabda szenzációs TFSE győzelem közel az élvonal

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!