Nagyszerűen szerepelnek a TFSE női kézisei a bajnokságban
2021. november 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ragyogóan teljesítenek TFSE női kézilabdázói az NB II Dél-csoportjában (ez idehaza a harmadik vonalnak felel meg), nyolc mérkőzés után hat győzelemmel és két vereséggel a 12 csapatos bajnokság harmadik helyén állnak. Herbert Krisztián vezetőedző együttese a legutóbbi játéknapon a középmezőnyhöz tartozó Érd U22-es együttesének vendége volt, és győzött is 25–23-ra.

Nagyszerűen szerepelnek a TFSE női kézisei a bajnokságban

Ezúttal nem kezdett hatékonyan a TFSE, az érdiek szerezték az első két gólt. Herbert Krisztián hamar időt kért, ami megtette hatását. Doszpoth kapuját először a 9. percben sikerült bevenni Manczal Dóra révén, aki kevesebb mint egy percen belül duplázott. Fehér Virág védései, valamint a pontosabb támadójáték révén 8–6-ra már a TFSE vezetett, majd ismét a Érd percei következtek, fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az első félidő végén Hauser Petra, Bréda Borbála és Manczal Dóra is betalált a vendégeknél, 11–11-gyel zárult a játékrész.

A folytatásban mind védekezésben, mind támadásban feljavult a TFSE, tíz perc elteltével 19–13-ra vezetett Béres Eszter négy, valamint Szőke Evelin, Kovács Petra, Nonn Dorottya és Hádinger Zsófia egy-egy góljának köszönhetően. Herbert Krisztián jó érzékkel forgatta együttesét, szem előtt tartva, hogy vasárnap újabb erőpróba vár együttesére, aznap a Miklós KC vendége lesz a bajnokságban. Az érdi összecsapás végén Manczal Dóra két gólt lőve tette fel a pontot az i-re, 25–23-ra győzött a TFSE.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!