Újabb TFSE kosár siker!
2014. október 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

BKG DSE-TFSE: 48-80.

Magabiztos győzelmet aratott női kosárcsapatunk az ANB második fordulójában. A TFSE a múlt csütörtöki Győr elleni sikert követően (96-46) szombaton a tavalyi élmezőnyhöz tartozó Szigetszentmiklós csapatát fektette két vállra.

A meccs első félidejében még jól tartotta magát a hazai gárda, de a nagyszünetre már így is 11 pontos TFSE előnyt mutatott a tábla. Az igazán nagy fölény a fordulást követően a feljavuló védekezésben mutatkozott meg, melynek eredményeként végül az összes negyedet megnyerve 80-48-ra győzött a TFSE. Csapatunk rendkívül egységes volt, remek összjátékokból szerezték a kosarakat a lányok és mindenki kivette a részét a győzelemből. A csapat összes játékosa pályára lépett, és pontszerzéssel hálálta meg a bizalmat.

Pontdobók: Karlócai Julianna 5, Bodnár Fanni 14, Rakolczai Beatrix 2, Mányoki Judit 12/6, Balsay Anna 9, Magyar Bianka 2, Németh Alma 13, Sándorfi Réka 2, Miháczi Diána 10, Lakatos Dóra 8.

A TFSE remek formában vág neki a folytatásnak, amire nem is kell sokat várni, ugyanis csütörtökön 18:00 órától a SZOESE (Szombathely) együttesét látjuk vendégül az E-teremben.

Hajrá TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!