Egy mosolygós csapat: újabb kézilabdasiker
2017. március 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Felnőtt férfi kézilabda-csapatunk vasárnap a 3. helyezett PLER-Budapest II csapatát fogadta a Kerék utcában. Mivel legutóbb, egy héttel ezelőtt a fiúk idegenben legyőzték a második helyen álló Salgótarjánt, így hiába volt sok hiányzó a TFSE-ben, magabiztosan várta a csapat a találkozót.

TFSE férfi kézilabda-csapat

Egészen a 20. percig szoros (7-7) volt az eredmény, de kemény is: az első félidő végén a vendégcsapat a szabálytalanságok miatt, (mind védekezésben, mind támadásban) hat kétperces  büntetést is kapott! A játékosok éltek is ezzel az előnnyel, így 10-4-re nyerték az első félidő utolsó 10 percét. A második játékrészt így hatgólos előnnyel kezdhette a TFSE, és az első felvonás végén kialakuló különbség megmaradt a folytatásban, sőt tovább is nőtt.

Az utolsó 20 percben a gyors lerohanásból történő góljainknak és a kimagasló kapusteljesítményünknek köszönhetően folyamatosan növeltük előnyünket, így a mérkőzés végere több mint 10 gólos lett a különbség.

Eredmény: TFSE – PLER-Budapest II 32-21.

Férfi csapatunk következő hazai mérkőzése: 2017. április 2. (vasárnap), 17:00 óra. Helyszín: Kerék utcai csarnok (Budapest III., Kerék utca 18-20.)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!