Idén is a legjobb négy között futsal csapatunk
2017. március 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága és a MEFS közös kiírásában immáron negyedik alkalommal szervezett Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság minden eddiginél több érdeklődőt vonzott, melynek döntőjére április 5-én kerül sor, ahol egyetemünk csapatáért is szoríthatunk.

Idén is a legjobb négy között a Testnevelési Egyetem futsal csapataA budapesti felsőoktatási intézmények részvételével zajló bajnokság célja az egyetemek és a hallgatók közötti kapcsolatok építése, a futsal népszerűsítése, valamint, hogy közös sportolási lehetőséget biztosítson a sportág iránt érdeklődő hallgatók számára.

Összesen 12 csapat mérte össze erejét az alapszakaszban, melynek végén négy, az NB2-es bajnokságban is vitézkedő egyetemi alakulat jutott a Final Fourba: a TFSE Futsal, az ELTE-BEAC Futsal PPK csapata, a BME BT FC Futsal csapata, valamint az Óbudai Egyetem futsal csapata.

Az április 5-i döntőn – amely az egyetemi sport egyik nagy ünnepének ígérkezik – a futsal mérkőzések mellett látványos produkciók is helyet kapnak a műsorban. A belépés ingyenes!

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5.

Időpont: 2017. április 5.

Program:

A döntő Facebook eseménye: >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!