Siker a zöld gyepen
2017. május 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május 9-10-én a Pécsi Tudomány Egyetem 650 éves jubileumi ünnepségsorozatának keretein belül rendezték meg a MEFOB labdarúgó négyes döntőjét, amelyen a Testnevelési Egyetem csapata győzött.

Siker a zöld gyepen

A nappali és levelező szakos hallgatókból álló együttesünk a döntőben a Pécsi TE csapatát 0-0-ás félidő után – Szepessy Róbert két góljával – 2-1-re győzte le. Azt megelőzően a fináléba kerülésért a TFSE gárdája az Egri Eszterházy Károly Főiskola csapatát Lengyel, Szepessy, Gaszner, Marczinka, Katona, Gelics, Tóth V. góljaival 7-0-ra verte meg.

A siker önmagáért beszél, de értékét növeli, hogy az elmúlt 15 évben az NB I.-es és NB II.-es játékosokkal is megerősített szombathelyi, pécsi, egri csapatokkal szemben több második és harmadik helyezést is elért együttesünk.

Gratulálunk!

A MEFOB-győztes csapat tagjai: Barsi János, Budavári Dániel, Csizmadia Gergő, Gelics Márton, Katona Viktor, Keresztesi Botond, Marczinka Tamás, Rusvay László, Rőthy Martin, Sirgely Mátyás, Sóskuti Balázs, Sóvári Dániel, Suskó Ádám, Tóth Vince, Gaszner Roland, Lengyel Béla, Szepessy Róbert és Tisza Kálmán.

A csapatvezetők: Dr. Tóth János és ifj. Tóth János.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!