Ismét feljebb léptek a TFSE futballistái!
2017. június 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egy fordulóval BLSZ II-es bajnokság (magyar ötödosztály) zárása előtt eldőlt, hogy a második helynél rosszabb pozícióban nem végezhet a TFSE nagypályás futballcsapata, amely így kiharcolta a feljutást, a következő idényben a BLSZ I-ben szerepelhet! Az együttes két év leforgása alatt két osztályt „ugrott előre”, ami megsüvegelendő teljesítmény.

Elekes József

„Pedig nagyon zaklatottan kezdődött a szezonunk, csak szeptemberre állt össze a keret – mondta érdeklődésünkre Elekes József vezetőedző, a Csepel és a Vasas korábbi labdarúgója, aki tavaly nyáron vette át a TFSE irányítását. – Összességében nagyszerű idényt futottunk, különösen a tavasszal teljesítettünk jól. Szeretnék külön köszönetet mondani Genzwein Ferenc kancellár úrnak, valamint Nagy Máté klubelnöknek, mert rengeteg segítséget kaptunk tőlük.”

Ahogy jeleztük, 2017-2018-ban tehát a BLSZ I-ben vitézkedhet a TFSE, mindamellett nem lehet elvárni tőle az újabb osztályváltást.

„A BLSZ I élcsapatai jóval erősebbek a BLSZ II legjobbjainál, s ne feledjük, a következő idényben az NB III-ból kieső gárdákkal is találkozunk, vagyis fel lesz adva a lecke. De természetesen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megfelelően felkészülve várja a csapat a rajtot” – tette hozzá Elekes József.

A BLSZ II góllövőlistáját Marton Gergő, a TFSE játékosa vezeti huszonnégy találalattal, vagyis megvan rá az esély, hogy egyetemünk csapata adja majd a gólkirályt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!