TFSE-kosár: négyből négy!
2018. október 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tökéletes hetet zárt a TFSE női kosárlabdacsapata! Lányaink szerdán hazai pályán legyőzték a Kiss Lenke Kosársuli együttesét a Hepp-kupában, így bejutottak a legjobb 16 közé, szombaton pedig a bajnokságban, az NB I/B-ben parádéztak, 79–56-ra diadalmaskodtak a Nyíregyháza otthonában. Magyar Bianka vezetőedző együttese jól szerepel ebben az idényben, hiszen a ligában eddig mind a négy mérkőzését megnyerte a TFSE, legyőzve többek között két bajnokaspiránst, a Vasast és a Szigetszentmiklóst.

„Rendkívül nehéz Nyíregyházán győzni, örülünk, hogy nekünk sikerült – mondta érdeklődésünkre kosárcsapatunk szakvezetője. – Három negyeden keresztül ragyogóan védekeztünk, az utolsó játékrészre picit elfáradtak a lányok. Kitűnő csapatmunkával szereztük meg a győzelmet. Valamennyi játékosunk parkettre lépett, s mindenki hozzá tudta tenni a magáét a sikerhez, ügyesen kosárlabdáztak a lányok. Lépésről lépésre, meccsről meccsre haladunk, nem tekintünk túlságosan messzire. Szerdán játsszuk a következő bajnoki mérkőzést, a Testnevelési Egyetem E termében a Debrecennel csapunk össze este háromnegyed héttől, s természetesen mindent megteszünk győzelmi sorozatunk folytatásáért.”

TFSE kosár négyből négy

Útban hazafelé a Nyíregyházán megnyert találkozót követően  

A nyíregyházi összecsapáson Németh Alma 20/3-mal, Fuisz Viktória 12/6-tal, Karlócai Julianna 9/3-mal, Kováts Gabriella 8 ponttal zárt, de mint Magyar Bianka az imént utalt rá: valamennyi játékosa dicséretet érdemel.

Csak így tovább, lányok!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!