Épül a jövő kézilabda-csapata
2019. július 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Megfiatalított kerettel vág neki a 2019/20-as szezonnak a TFSE női és férfi kézilabda-csapata. Szabó József szakosztályvezető célja a jövő együttesének felépítése, így mindkét gárda 23 év alatti játékosokból tevődik össze a következő bajnoki kiírás mérkőzésein.

További cél, hogy egy ütőképes csapatot tudjon kiállítani a TFSE a Budapest, illetve az egyetemi bajnokságban is, ezzel az utánpótlás csapat felléphetne az NB II-be, és tovább fejlődhet a jövő csapatának építése érdekében.

A felkészülés augusztus elején kezdődik egy békéscsabai edzőtáborral, mely egy hétig tart majd. Jól bevált helyszín, már három éve visszajárnak az együttesek ide, ahol minden körülmény adott a kiváló felkészüléshez, valamint az új játékosok beépítéséhez.

Épül a jövő kézilabda csapata

Az egyetemi, illetve a Budapest bajnokságban szereplő együtteseket feltett szándék a hallgatók soraiból felépíteni, bárki, aki rendelkezik kézilabdás múlttal, különösen a kapus poszton, jelentkezését várják a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a +36703921882-es telefonszámon, Szabó József szakosztályigazgatónál.

Hajrá TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!