Parketten a TFSE, immár az élvonalban!
2019. szeptember 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Elérkezett a várva várt pillanat: péntek este 18.30-tól az MTK városmajori csarnokában (Acsády Ignác utca 3.) lejátssza első bajnoki mérkőzését az NB I-ben a TFSE-MTK kosárlabda-csapata.

A Testnevelési Egyetem együttese az előző idényben kiválóan szerepelve nyerte meg csoportját a másodosztályban, így Magyar Bianka vezetőedző csapata immár a legmagasabb osztályban teheti próbára tudását: pénteken a DVTK-t látja vendégül a Városmajorban.

„Valamennyien izgatottan várjuk az első bevetést – mondta megkeresésünkre az TFSE-MTK edzője. – A nyolchetes felkészülésnek vége, kíváncsiak vagyunk, mire megyünk a legmagasabb osztályban. Nyilván szeretnénk meghosszabbítani élvonalbeli tagságunkat, de először az a célunk, hogy meccsről meccsre fejlődve egyre jobbak és jobbak legyünk, úgy érzem, nagyjából a harmadik-negyedik fordulóra kapunk világos képet az erőviszonyokról. Egy biztos: pénteken mindent megteszünk a győzelemért a rendkívül erős diósgyőriek ellen, mindenkit szeretettel várunk szurkolni!”

Mindent besöpörtek kosaras lányok 2

Magyar Bianka elmondta: az előző idény alapcsapatából négy TE-s játékos maradt meg, hozzájuk csatlakoztak újak az egyetemről, sőt, érkezett három profi kosárlabdázó, kettő az Egyesült Államokból, egy pedig Szerbiából.

„Jelentős erősítés mind a három lány – folytatta a vezetőedző. – Példamutató edzésmunkát végeznek, nagyszerűen dolgoznak, jó, hogy itt vannak velünk.”

Címkék: TFSE,kosárlabda
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!