Már zajlik a 37. OTDK szervezése
2024. június 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hat év elteltével ismét a TF adhat otthont az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának.

Június 4-én az ELTE Természettudományi Karán tartották az Ügyvezető Elnökök Kollégiumának alakuló ülését, amelyen részt vett a 37. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) testnevelés- és sporttudományi szekciójának ügyvezetése is, az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) elnöksége pedig tájékoztatást adott a szekciókkal kapcsolatban.

A jövőre április 10. és 12. között rendezendő eseménynek hat év elteltével ismét a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem ad otthont. A Kárpát-medence sporttudománnyal foglalkozó egyetemeiről a nevezéseket az OTDT online felületére tölthetik fel a hallgatók 2025. január 22-ig.

Ehhez a jogosultságot az intézményi TDK-konferenciákon szerezhetik meg. A TF tavaly novemberi egyetemi TDK-konferenciájáról a szakmai zsűri 22 előadást javasolt OTDK-s részvételre, ebből – a határidő lejártáig – kilenc hallgató töltötte fel pályamunkáját.

Az utolsó lehetőség a 37. OTDK-s részvétel megszerzéséhez a novemberben sorra kerülő intézményi TDK. Folyamatosan frissülő információkkal itt találkozhatnak az érdeklődők.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!