Elkezdődött a visszaszámlálás a 37. OTDK-ra
2023. május 2.TDK

Az áprilisban lezajlott utolsó OTDK eredményei azt mutatják, hogy a hallgatók körében is egyre népszerűbb a részvétel a tudományos életben. 2025-ben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rendezheti meg a 37. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelési- és Sporttudományi Szekcióját, amire az időbeli felkészülés, felkészítés fontosságát igyekszik hangsúlyozni a következő TDK-workshop.

Az elkövetkező kétéves periódusban a TDK Bizottság az Egyetemmel együtt, minél több támogatást szeretne megadni, hogy segítse a felkészülés folyamatát. Ezekről az újonnan bevezetésre kerülő lehetőségekről és a TDK-műhelyekben való részvétel lehetőségeiről is szó lesz a félév utolsó TDK-workshopján, amelyre a hallgatókkal együtt a témavezetőket és a leendő témavezetőket is szeretettel várjuk.

Előadók:

  • dr. habil. Lacza Zsombor, tudományos és innovációs rektorhelyettes
  • Sturm Anita, TDK-titkár

Időpont: 2023. május 8. 13.00 óra

Helyszín: K3 épület, Könyvtár és Levéltár, Infolabor

A program a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elnyert az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása" című pályázat (NTP-HHTDK-22) keretében valósul meg.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!