OTDK jelentkezés
2010. december 1.TDK

Az Országos TDK-ra a jelentkezés összetett és időigényes. Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa át a levelet, mivel esetleges hiány esetén sajnos valóban nincs módunk segíteni!

Jelentkezési határidők:

2011. január 7. (péntek):

  1. nyomtatott és aláírt online jelentkezési lap,
  2. 2 db nyomtatott összefoglaló

2011. január 10. (hétfő):

  1. 1db nyomtatott előadás publikáció formájában
  2. online: nyomtatott előadás publikáció formájában
  3. resümé

1. Általános nevezési követelmények leírása az OTDT és a TF honlapján olvasható (TF-s hallgatók részvételi költségeit az Intézmény fizeti!).

2. Az előadás publikáció formájában stílus (aláhúzás, kicsi és/vagy nagy betű stb.) alkalmazása nélkül; 1 nyomtatott példány és 1 online (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A részletes formai és tartalmi követelmények itt olvashatók.

3. Resümé / összefoglaló, stílus (aláhúzás, kicsi és/vagy nagy betű stb.) alkalmazása nélkül; 2 db nyomtatott példány és 1 online (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Részletes formai és tartalmi követelmények  itt olvashatók.

4. Online jelentkezési lap az OTDT felé és egy nyomtatott aláírt példány részemre. A XXX. Jubileumi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára az intézményi/kari konferencián TDK-pályamunkájukkal jogosultságot szerzett hallgatók az intézményi/kari TDK-jegyzőkönyvben feltüntetett e-mail címükre megkapott regisztrációs kóddal az OTDT adatkezelő rendszerének oldalán nevezhetnek. Az oldal elérhetősége: http://otdtreg.itk.ppke.hu. Az OTDT a regisztrációs kódot várhatóan december második felében küldi meg a hallgatóknak.

5. Az osztatlan, MA, MSc képzésben végzettek esetében az abszolutóriumot igazoló hivatalos dokumentum másolata, valamint a témavezetővel tett közös nyilatkozat.

Az OTDK program váza:

2011. április 14. (csütörtök) délután:

  • megnyitó
  • előadás anyagok feltöltése és/vagy ellenőrzése
  • szakmai megbeszélés tanároknak ünnepi vacsora

2011. április 15. (péntek):

  • előadások (délelőtt és délután)
  • ünnepi műsor

2011. április 16. (szombat):

  • eredményhirdetés,  záró ünnepség

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!

Jó munkát és sok sikert kívánok mindenkinek!

Dr. Kovács Katalin TDK Tanárelnök

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!