TDK hírek
2012. szeptember 21.TDK

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2012/2013-as tanév Házi Tudományos Diákköri Konferenciáját 2012. november 20-án (kedden) rendezi meg, melyre a TF-ről és társintézményeinkből minden TDK-s hallgatót szeretettel várunk.

Jelentkezési határidő: 2012. október 31. (szerda). Jelentkezni csak online lehet, ezen az oldalon keresztül.

Kérünk minden kedves hallgatót, hogy a rezümék elkészítésekor a közreadott követelményeket vegyék figyelembe! Csak a formai és tartalmi követelményeknek megfelelt összefoglalókat tudjuk elfogadni! Az előadások értékelésénél (a helyezések megállapításánál) az összefoglalók tartalma hangsúlyos szerepet kap, amelyet szakemberek pontozással bírálnak el!

További információk a http://tf.hu/tudomany/tdk honlapon olvashatók. A felmerülő kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) 20013 tavaszára 16 szekcióban hirdette meg a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát. A Testnevelés és Sporttudományi Szekciót a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, Testnevelési és Sporttudományi Intézet rendezi 2013. április 4-6-án.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy az OTDK-ra a nevezés egyik feltétele a pályamunka személyes bemutatása, amelyet minősítettek és javasoltak az Országos Diákköri Konferenciára.

További jó munkát és sikeres tanévet kívánunk mindenkinek.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!