Fontos információk a TDK-ról
2020. szeptember 3.TDK

Az idei tanévben november 12-én, csütörtökön rendezik a TDK konferenciát. Az eseményen lehetőség nyílik bemutatni a 2020 tavaszára szánt kutatásokat és újakat egyaránt, tehát egy hallgató több pályamunkával is készülhet.

Fontos információk a TDK-ról

A nevezéshez az eddigi gyakorlat szerint rezümé leadása szükséges. A részletes nevezési feltételeket hamarosan közöljük. A konferencián indulási jogot lehet szerezni az Országos TDK-ra. A 35. OTDK Testnevelés- és Sporttudományi Szekcióját 2021 áprilisában a Szegedi Tudományegyetemen rendezik. Fontos információ, hogy aki a 2019-2020-as tanév nyári szemeszterében abszolutóriumot szerzett, indulhat a konferencián, valamint az OTDT határozata alapján részt vehet az OTDK-n is.

Ha a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, a konferencia online lesz lebonyolítva, ennek előkészítése a szervezés része.

Az idén a kialakult helyzetre tekintettel a TDK tantárgy nem lesz meghirdetve, tehát felvétele vagy előzetes teljesítése nem feltétele a konferencián indulásnak. Az előző évben meghirdetett tárgyról kedvező tapasztalatokat szereztünk, így tervezzük a további félévekben (remélhetőleg már tavasszal) a meghirdetését.

A TDK-val kapcsolatos kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.

Ezúton szeretnénk biztatni minden hallgatót és témavezetőt a részvételre!

Címkék: házi TDK
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!