Német-magyar projektalapú kutatócsere program
2020. június 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A DAAD német-magyar projektalapú kutatócsere program pályázati felhívást tesz közzé a 2021/2022-es esztendőre, felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között megvalósuló tudományos együttműködés elősegítésére.

Német magyar projektalapú kutatócsere program

A program célja a tudományos együttműködés elősegítése magyar és német felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között, amelyek egy konkrét tudományos kutatási terven dolgoznak. A program a mobilitást támogatja.

A pályázat benyújtására magyar felsőoktatási intézmények és felsőoktatási intézményen kívüli kutatóintézetek jogosultak. A program minden tudományterület számára nyitott.

Pályázat beadási határideje: 2020. június 30.

A projektpályázatot a scholarship.hu oldalon kell online benyújtani. Pályázat benyújtása regisztrációt követően lehetséges. Pályázati felhívás és online útmutató elérhető itt.

További információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető, illetve kollégánk Barabás Péter (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) is áll rendelkezésre.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!